Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/101
Назва: Psychological Issues to Read and Discuss
Інші назви: навчальний посібник
Автори: Гриженко, Г. Ю.
Ключові слова: навчальний посібник
посібник
студенти-психологи
навчання іноземної мови
самостійна робота студентів
автентичні тексти
мовленнєва компетенція студентів
Дата публікації: 2016
Видавництво: ЧДУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник "Psychological Issues to Read and Discuss" розрахований для роботи зі студентами-психологами І–ІІ курсів. Книгу складено відповідно до навчальної програми, вона базується на комунікативному та компетентнісному підході до навчання іноземної мови. Посібник складається з 18 тематичних розділів, що містять від чотирьох до восьми базових текстів (кожен розрахований на одне заняття) із лексико-граматичними завданнями для опрацювання на заняттях та вдома, питаннями для дискусії й розвитку критичного та творчого мислення в студентів. Деякі завдання призначені для самостійної роботи студентів та обговорення психологічних проблем, які містяться в текстах. Багато з них є автентичними текстами, адаптованими для студентів відповідно до їхнього рівня володіння мовою. У відборі текстів враховано культурологічний аспект вивчення іноземної мови, автентичні тексти спрямовані на розширення загального світогляду та мовленнєвої компетенції студентів. Система післятекстових лексико-граматичних вправ сприяє розвитку ініціативного мовлення студентів; граматичний матеріал подано в ситуаціях, що допомагають засвоїти його простіше. Матеріал для навчання спланований від більш простого до складнішого. Кожна тема містить проблемні завдання та питання для самоперевірки, що допоможе студентам навчитися фіксувати інформацію, отриману під час читання, працювати самостійно, контролювати свої знання та не припускатися фактологічних помилок у процесі вивченні іноземної мови.
Опис: Гриженко Г. Ю. Psychological Issues to Read and Discuss : навч. посіб. / Г. Ю. Гриженко. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2016. – 428 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/xmlui/handle/123456789/101
ISBN: 978-966-336-349-3
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету філології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриженко Г. Ю. Psychological Issues to Read and Discuss.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.