Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/96
Title: Сучасні інтеграційні проблеми: європейський досвід та українські реалії
Other Titles: колективна монографія
Authors: Багмет, М. О.
Матяж, С. В.
Keywords: колективна монографія
інтеграція
європейський досвід
Південний регіон
євроатлантична інтеграція
Євросоюз
Україна та ЄС
Issue Date: 2015
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Abstract: Колективна монографія є складовою частиною виконання проекту «Наукове забезпечення впровадження європейських соціальних стандартів у південному регіоні України», який здійснюється в Чорноморському державному університеті імені Петра Могили за тематичним планом Міністерства освіти і науки України. У реалізації цього проекту активну участь взяли представники Навчально-наукового центру європейської та євроатлантичної інтеграції України та кафедри Жана Моне, які і є авторами відповідних розділів. Розрахована на науковців, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, фахівців державного управління, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, а також є корисною для всіх, кого цікавить окреслене коло проблем.
Description: Сучасні інтеграційні проблеми : європейський досвід та українські реалії : колективна монографія / за ред. : М. О. Багметa, С. В. Матяж. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2015. – 168 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/96
ISBN: 978-966-336-311-0
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.