Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/91
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуссова, В. М.-
dc.date.accessioned2018-05-24T12:51:39Z-
dc.date.available2018-05-24T12:51:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn1811-492X-
dc.identifier.urihttp://localhost/xmlui/handle/123456789/91-
dc.descriptionРуссова В. М. Історія української літератури : метод. рек. для студентів спец. 6.020303 «Філологія (Переклад)» / В. М. Руссова. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2015. – 60 с. – (Методична серія ; вип. 233).uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації щодо виконання завдань з навчальної дисципліни «Історія української літератури» призначенo для студентів Інституту філології спеціальності 6.02.0303 «Філологія (Переклад)» другого року навчання і передбачають розгляд особливостей розвитку української літератури протягом ХІ-ХХ ст., включаючи історико-культурний аналіз основних рушійних чинників українського культурного розвитку та систематичне вивчення культурно значущих художніх творів української літератури.Рекомендації містять плани практичних занять, методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів, питання до іспиту, список рекомендованої літератури.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧДУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМетодична серія;випуск 233-
dc.subjectМетодична серіяuk_UA
dc.subjectісторія української літературиuk_UA
dc.subjectукраїнська літератураuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectсамостійна робота студентівuk_UA
dc.titleІсторія української літературиuk_UA
dc.title.alternativeметодичні рекомендації для студентів спеціальності 6.020303 «Філологія (Переклад)»]uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руссова В. М. Історія української літератури.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.