Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/80
Title: Ольвійський форум – 2017 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Здоров’язберігаючі технології та реабілітація у відновленні здоров’я населення. Спортивні дисципліни. Екологія та раціональне природокористування. Публічне управління та адміністрування в умовах децентралізації влади та наближення її до європейських стандартів. Гуманітарні науки
Other Titles: ХІ Міжнародна науково-практична конференція 8–11 червня 2017 р., м. Миколаїв
тези
Authors: 
Keywords: Ольвійський форум
Міжнародна науково-практична конференція
науково-практична конференція
конференція
тези
Причорноморський регіон
здоров'язберігаючі технології
здоров’я населення
спортивні дисципліни
спорт
екологія
раціональне природокористування
публічне управління
децентралізація
європейські стандарти
гуманітарні науки
Issue Date: 2017
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У збірнику тез містяться матеріали доповідей учасників «Ольвійського форуму – 2017 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Здоров’язберігаючі технології та реабілітація у відновленні здоров’я населення. Спортивні дисципліни. Екологія та раціональне природокористування. Публічне управління та адміністрування в умовах децентралізації влади та наближення її до європейських стандартів. Гуманітарні науки» в рамках XI Міжнародної науково-практичної конференції 8–11 червня 2017 р., м. Миколаїв.
Description: Ольвійський форум – 2017 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Здоров’язберігаючі технології та реабілітація у відновленні здоров’я населення. Спортивні дисципліни. Екологія та раціональне природокористування. Публічне управління та адміністрування в умовах децентралізації влади та наближення її до європейських стандартів. Гуманітарні науки : XI Міжнар. наук.-практ. конф. 8–11 черв. 2017 р., м. Миколаїв : тези / Чорном. нац. ун-т ім. Петра Могили. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2017. – 112 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/80
Appears in Collections:Ольвійський форум



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.