Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвчук, Л. А.-
dc.date.accessioned2021-09-17T10:21:48Z-
dc.date.available2021-09-17T10:21:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn1811-492X-
dc.identifier.urihttps://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460-
dc.descriptionЄвчук Л. А. Методичні рекомендації з виконання контрольних робіт та здачі іспиту з дисципліни «Бізнес-планування проектів в сфері охорони здоров’я та фармації» для студентів економічних спеціальностей заочної форми навчання : метод. рек. / Л. А. Євчук. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2021. – 24 с. – (Методична серія ; вип. 355).uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації надають пояснення щодо особливостей опрацювання теоретичного курсу, порядок виконання контрольної роботи. Вказуються моменти, на які слід звернути увагу і які слід врахувати під час вивчення дисципліни. Подано вимоги до підготовки та складання іспиту з дисципліни.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМетодична серія;випуск 355-
dc.subjectМетодична серіяuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectбізнес-плануванняuk_UA
dc.subjectохорона здоров'яuk_UA
dc.subjectсфера охорони здоров'яuk_UA
dc.subjectмедична галузьuk_UA
dc.subjectмедичні закладиuk_UA
dc.subjectуправління закладом охорони здоров’яuk_UA
dc.subjectринок медичних послугuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації з виконання контрольних робіт та здачі іспиту з дисципліни «Бізнес-планування проектів в сфері охорони здоров’я та фармації» для студентів економічних спеціальностей заочної форми навчанняuk_UA
dc.title.alternativeметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту післядипломної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євчук Л. А. Метод. рек. з виконання. Вип. 355.pdf778.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.